Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

| 1.7.2 + | SURVIVAL | GILDIE | UNIKALNE SYSTEMY | ZABIJAJ GRACZY | ZDOBYWAJ PKT | WYMIENIAJ JE NA ITEMY | LUB NOWE POTIONY | CZYTAJ OPIS |

Marihuanek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Macie błąd :P SCREAN SHOOTY NA SCREEN SHOOTY :p

Miska-Craft.ench.pl - OTWARCIE 5 grudnia godzina 19 ! Survival + Gildie ! Zapraszamy !

Opublikowano

Macie błąd :P SCREAN SHOOTY NA SCREEN SHOOTY :P

Oj tam się czepiasz :) Już poprawione, niech Ci będzie mistrzu :P Zapraszam wszystkich do gry! Czytajcie dokładnie opis, wszystko jest opisane co i jak grać na naszym serwerze :) Pozdrawiam, Te_ha_ce.

Opublikowano

Na serwerze poprawiono wszystkie znane błędy, pracujemy teraz na reklamowaniem serwera aby grało was jak najwięcej, podpisujcie swoje komentarze nickami z gry na końcu a dostaniecie drobne podarunki, zawsze się może przydać na start :) Zapraszam i polecam !

Opublikowano

Na serwerze poprawiono wszystkie znane błędy, pracujemy teraz na reklamowaniem serwera aby grało was jak najwięcej, podpisujcie swoje komentarze nickami z gry na końcu a dostaniecie drobne podarunki, zawsze się może przydać na start :) Zapraszam i polecam !

Co do reklamowania naszego serwera to poszukujemy Youtubera który pomoże nam rozreklamować nasz serwer po przez nagranie krótkiego filmu wideo z gry na naszym serwerze, przedstawienia ogólnego trybu rozgrywki :P Chyba wiecie co mam na myśli :) Zapraszam na serwer, chętnych do nagrania filmów (minimum 300 widzów) zapraszam do mnie na skypa: xm4ni3kx :)

Opublikowano

Na pewno wejde, gralem juz na serwerze od Butli ;)) Na prawde polecam. Nick : Miedziu

Dzięki Ci wielkie za jak że pozytywny komentarz :) Przed kilkoma minutami dodano pamięć ram dla serwera, aby gra była jeszcze bardziej komfortowa :) Zapraszam wszystkich którzy jeszcze nas nie odwiedzili :P Podarunek przyznany dla Miedzia ;d

Opublikowano

Youtuberzy poszukiwani którzy będą gotowi nagrywać od czasu do czasu filmiki z serwera :) Taki youtuber dostaje specjalną range która dziedziczy wszystkie uprawnienia vipa, specjalne narzędzia, dodatkowo dostaje dostęp do komendy /fly oraz komendy /nick . Jesteśmy w stanie zapłacić za taką reklamę :) Takowy zainteresowanych proszę o kontakt na skype: xm4ni3kx lub o wysłanie mi wiadomości informacyjnej na pw na tym forum :P Albo, albo, bezpośrednio w grze :P Jak tak wolicie. My wymagamy ogarniętego sprzętu żeby wszystko jakoś w miarę normalnie się prezentowało, minimum 300 widzów no i się dogadamy na pewno xD Pozdrawiam i zapraszam do gry :)

Opublikowano

Off?

Serwer jak najbardziej jest ciągle włączony :) Przybywają nowi gracze, więc zapraszam i Ciebie :)

Prikrize

Nagroda dla tego oto gracza została przyznana :) Zapraszam do gry. Właśnie trwa event który polega na znalezieniu skrzyni, która ma w sobie przedmiot nazwany specjalnym kodem, wygrany otrzymuje kits vip jednorazowo :) Życzę powodzenia tym którzy teraz szukają :?

Opublikowano

Serwer dobrze dopracowany tylko szkoda ze na hostingu i bez domeny ;c

Dzięki Ci za pozytywną opinie, staraliśmy się wszystko zrobić tak aby grało się wam jak najlepiej, z czasem planujemy serwer przenieść na maszynę dedykowaną może na start tak 8 gb ram, wtedy by wszystko pięknie śmigało :) No a to wtedy serwer zapewne jeszcze bardziej dopracowany będzie. Zapraszam wszystkich do gry, dzisiaj wieczorowy event o godzinie 20:00 na losowy przedmiot ze sklepu sms !

Opublikowano

Jednym słowem nic dodać nic ująć jęzeli cjodzi o serwer. Po prostu marzenie... Gdy wbiłem na serwer od razu poczułem się lepiej! Polecam Serwer Wbijać! :D

- MrDiaxxuPL

Gram w gry.

Opublikowano

Jednym słowem nic dodać nic ująć jęzeli cjodzi o serwer. Po prostu marzenie... Gdy wbiłem na serwer od razu poczułem się lepiej! Polecam Serwer Wbijać! :D

- MrDiaxxuPL

Nagroda została dodana dla obydwóch graczy ;))

Zapraszam na serwer wszystkich którzy nie śpią :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...